Verbeek geeft Reijnen de volle laag

Boris (borisz)

Etiënne Reijnen haalde zich zondag de woede van AZ-trainer Gertjan Verbeek op de hals. Deze woede kwam niet zo zeer van de rode kaart, maar wel van de reactie na afloop. 

"Het was een domme rode kaart, maar het antwoord dat hij gaf was nog dommer. Hij zei: ja trainer, ik was niet scherp. Nou, als je voor zo'n wedstrijd niet scherp bent, wat doe je dan in het shirt van AZ", bromde Verbeek. "Dat heb ik hem ook verteld."

De tovenaar van Jubbega gaf Reijnen verbaal de volle laag. "Er knapte iets bij me. Je kan wel 100 excuses aanbieden, maar daar koop ik geen droog brood voor. Als je voor zo'n wedstrijd al niet scherp bent, kan je beter in de topklasse gaan voetballen. Als je daar tegen twee keer geel oploopt, lopen zelfs amateurs je voorbij en we hebben vandaag niet tegen amateurs gespeeld. Afijn, iedereen krijgt bij mij een tweede kans, dus ook Etiënne."

De verdediger, die Niklas Moisander moet doen vergeten, kreeg in de 7de minuut geel nadat hij Jetro Willems onderuit haalde. Een minuut later werd de naam van Reijnen opnieuw genoteerd in het boekje van Nijhuis nadat hij Tim Matavz vasthield.