Nariko & Sir Dan stellen zich voor

Pheno

Gisteren konden we al melden dat het personage-aantal van PlayStation All-Stars Battle Royale op twintig is gekomen, vandaag stellen de twee vechtersbazen Nariko en Sir Daniel Fortesque zichzelf voor in elk hun eigen trailer.

In PlayStation All-Stars Battle Royalespeel je tegen drie mensen tegelijk. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk kills op je naam te hebben staan. Naast een reeks slagen een trappen heeft elk personage een speciale supermeter die zich langzaam vult door je acties. De meter heeft drie niveaus met de mogelijkheid een sterke supermove te doen, elkniveau hoger zorgt voor een sterkere supermove waarmee je veel meer schade doet aan je tegenstanders en dus meer kans hebt om er drie tegelijk te doden.

PlayStation All-Stars Battle Royale valt onder 'Cross Buy', een nieuw kostmodel van Sony. Indien je de game voor PlayStation 3 koopt, krijg je de game voor PlayStation Vita er gratis bij. PlayStation All-Stars Battle Royale moet 21 november uitkomen voor PlayStation 3 en PlayStation Vita.