FOK!filmtips van de dag: Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

Borizzz

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vandaag gaan Wallace & Gromit op jacht naar een geheimzinnig beest dat uit is op de groente van een dorpje. Aangezien er binnenkort een groentenwedstrijd is moeten de inwoners het beest snel zien in te rekenen. De FOK!filmtip van de dag is een leuke animatiefilm met goede grappen. Echter de korte Wallace & Gromit films zijn beter te pruimen. Walace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit, stamt uit 2005 en is om 16:30 uur te zien op BBC 1.


Vanavond is ook Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl nog eens te zien en wel om 20:30 uur op Veronica. Afgelopen zaterdag was deze film als de FOK!filmtip van de dag. Lees dan hier voor meer informatie.

Wil je ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!