Sean Penn wil Josh Brolin in regieproject

Sanne (Syth86)

Sean Penns laatste film was het waargebeurde verhaal Into the Wild geschreven door Jon Krakauer. Over Christopher McCandless, die zonder bezittingen probeert te overleven in de wildernis van Alaska. Voor zijn nieuwste film kiest hij weer een overlevingsverhaal. De regisseur wil Josh Brolin als hoofdrolspeler hebben. 

Crazy for the Storm is gebaseerd op de memoires van de zoon van Norman Ollestad sr., een surf- en survivalgoeroe. Het boek draait om zijn jeugd met zijn charismatische vader in de surfgebieden van Malibu en Mexico in de jaren zeventig. In 1979 raakten hij, zijn vader en zijn vriendin betrokken bij een vliegtuigongeluk. Ze kwamen in de bergen van San Gabriel in een sneeuwstorm terecht en Norman junior was de enige overlevende. De 11-jarige jongen moest de geleerde overlevingstechnieken gebruiken om van de berg af te komen. 

Brolin is in beeld om de rol van de vader te spelen. Wie de zoon zal vertolken is nog niet bekend. Het script voor Crazy for the Storm wordt geschreven door Will Fetters die verantwoordelijk was voor de filmbewerking van het boek The Lucky One van Nicholas Sparks. 

Brolin en Penn  zijn allebei nog niet officieel betrokken bij de film maar als Brolin ja zegt kunnen de opnames in de lente van 2013 beginnen. Dan is de acteur namelijk klaar met het filmen van Spike Lee’s Oldboy. Hij is ook te zien in Gangster Squad, waar nog extra opnames voor gepland staan.

Josh Brolin