Pandaren voor iedereen

Stefan Walthie (StefanW)

Alle gamers die World of Warcraft spelen, kunnen zonder extra kosten aan de slag met het nieuwe Pandaren-ras. De aanschaf van de vierde uitbreiding, Mists of Pandaria, is hiervoor niet vereist. Ook voor andere rassen hoeft niet langer een uitbreiding te worden gekocht. Dat heeft gamebedrijf Blizzard bekendgemaakt.

"Met de komst van patch 5.0.4 maken wij alle rassen van Azeroth beschikbaar voor iedereen, ongeacht welke versie of uitbreiding van World of Warcraft je speelt", laat het bedrijf weten. Dit betekent dat ook de weerwolfachtige Worgen en de Goblins, die bij de derde uitbreiding werden geïntroduceerd, straks voor iedereen te spelen zijn.

World of Warcraft is op dit moment drie keer uitgebreid. Bij iedere uitbreiding introduceerde de game nieuwe eindbazen en gebieden om te verkennen. Hoewel iedereen binnenkort met een Pandaren kan spelen, biedt Mists of Pandaria wel extra's ten opzichte van de huidige versie van World of Warcraft. De uitbreiding biedt toegang tot nieuwe eindbazen, gebieden en de mogelijkheid personages op te werken van level 85 naar level 90.

De vierde uitbreiding van het online spel ligt vanaf 25 september in de winkel.


Pandaren voor iedereen (Foto: Novum)