Maak je dromen waar met Rekall

René (MrManiak)

Met de release van Total Recall voor de deur is de promotionele campagne niet meer te stoppen. Met name het bedrijf REKALL, al bekend uit de originele film uit 1990 promoot het unieke product dat zij hebben, namelijk het tonen van dromen. Hieronder het eerste persbericht van REKALL.

Wij zijn enorm verheugd u mede te mogen delen dat het bedrijf REKALL, naar aanleiding van de release van de nieuwe bioscoopfilm Total Recall, ook een virtuele vestiging in Nederland heeft geopend. Bij REKALL Nederland is het mogelijk om dromen tot werkelijkheid te brengen met behulp van het gepatenteerde Rekall-geheugenserum. Hiermee is het mogelijk om verschillende experiences (zoals astronaut of celebrity) te beleven en deze tot werkelijkheid te maken. Oftewel, een herinnering om nooit te vergeten.

Na het succes van de Amerikaanse vestigingen in 1990 is er lang geprobeerd om REKALL naar Nederland te halen, maar tevergeefs. Door vernieuwde technologie en verbeterde financiën is het vanaf nu dan eindelijk mogelijk. De algemeen directeur van REKALL Dr. Steven Albert is opgelucht: Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen we onze Nederlandse vrienden verblijden met ons baanbrekend product. We krijgen in Amerika elke dag mailtjes met positieve reacties van cliënten, dat wij hun leven veranderd hebben. Het kan niet anders dan dat het in Nederland ook populair gaat worden.”

Over de vermeende rechtzaak tegen REKALL wil Albert nog het volgende zeggen: Het klopt inderdaad dat wij een aanklacht hebben gekregen van Dhr. Douglas Quaid. Tijdens de procedure is er helaas iets misgegaan, iets dat vrij weinig voorkomt. We hebben Douglas een gratis experience aangeboden, maar daar is hij niet op ingegaan. De algemeen directeur verzekert iedereen ervan dat dit soort complicaties erg zeldzaam zijn.

De film Total Recall verschijnt aankomende donderdag in de bioscoop.