Mancini: "City-aankopen komen eraan"

Olga Kroeders

Trainer Roberto Mancini heeft bevestigd dat Manchester City momenteel bezig is met enkele nieuwe aankopen. The Citizens hielden zich tot dusver opvallend stil op de transfermarkt, maar trainer Mancini meent dat de club wel degelijk bezig is met het vastleggen van nieuwe spelers.

Zo wordt Arsenal-spits Robin van Persie al geruime tijd serieus in verband gebracht met de steenrijke Engelse kampioen. Mancini wil echter geen namen noemen. "We hebben het vorig jaar goed gedaan. Dit jaar zal het echter nog moeilijker worden, want als je wint, wordt het alleen maar moeilijker om dat nog een keer te doen."

"Daarom denk ik dat we wellicht enkele nieuwe spelers nodig hebben. Ik weet zeker dat we in de komende twee weken daar wat aan kunnen doen. We zijn in gesprek met enkele spelers, maar de markt is momenteel niet makkelijk", aldus de Italiaan tegenover Sky Sports.

De oefenmeester denkt niet dat City heel veel nieuwe spelers nodig heeft. De Engelse club heeft volgens Mancini genoeg in huis. "We hebben enorm veel spelers en ik denk dus niet dat we tien nieuwe namen nodig hebben."