Marin: "Kijk uit naar spelen met Torres"

Wessenator

Marko Marin kijkt uit naar het seizoen met zijn nieuwe club Chelsea. De Duitse spelmaker laat weten bewondering te hebben voor Fernando Torres. Marin werd deze zomer overgenomen van Werder Bremen en is momenteel met Chelsea in de Verenigde Staten om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

De spelmaker hoopt bij The Blues een basisplaats af te dwingen en kijkt uit naar het samenwerken met één speler in het bijzonder: de Spaanse aanvaller Fernando Torres. "Fernando is een topspeler", vertelde Marin aan Goal.com. "Voor onze vleugelaanvallers is het prettig dat we een speler als hem voorin hebben lopen. Torres is erg snel en scherp. Ik kijk er erg naar uit om met hem samen te spelen."

Marin speelde gisteravond met Chelsea mee in het oefenduel tegen Paris Saint-Germain (1-1). De Duitse international kwam direct na rust binnen de lijnen en keek met een goed gevoel terug op het oefenduel. "Het was mijn tweede wedstrijd en ik heb tot nu toe van elke wedstrijd genoten. Ik ben erg blij om hier te spelen, met zulke topspelers."