FOK!filmtip van de dag: Batman Begins

Roy (qwry)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Het is vanavond Batman-avond bij Veronica. Vanavond trapt de zender om 20:30 uur af met het eerste deel van Christopher Nolan's Batman Trilogie: Batman Begins. In dit verhaal zien we hoe de kleine Bruce Wayne een trauma oploopt als zijn ouders voor zijn ogen worden vermoord. Als Bruce een volwassen leeftijd heeft bereikt besluit hij om op een bedevaarttocht te gaan naar het verre oosten waar hij wordt opgevangen door de onsterfelijke Ra's Al-Ghul die hem zijn training geeft. Als Bruce Wayne terugkeert naar Gotham City ziet hij dat de stad in handen is gevallen van gangsters en corrupte agenten. Hij besluit een andere identiteit aan te nemen en als The Dark Knight de straten van Gotham schoon te veegen. 

Om 23:10 is er op dezelfde zender een 'making of' te zien van de nieuwe Batmanfilm The Dark Knight Rises. Veronica sluit de avond af met Tim Burton's Batman Returns.

Niemand kan The Dark Knight aan!

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!