Wreck-it Ralph verplettert in Sonic racegame

Maite (Isai)

Met de onthulling van een nieuw personage voor de aankomende racegame Sonic & All-Stars Racing Transformed, wordt duidelijk waarom 'Sega' uit de naam van deze game is verdwenen. Wreck-it Ralph is een personage uit een aankomende Disney-film en heeft niets met Sega te maken.

Waar de voorganger van deze game nog Sonic & Sega All-Stars Racing heette, heeft deze nieuwe game dus meer personages op de planken staan. Naast Wreck-it Ralph, werd eerder ook al Danica Patrick, de Nascar-coureur, als personage voor de game bekendgemaakt. Zij worden verder bijgestaan door personages als AiAi uit Super Monkey Ball, Beat uit Jet Set Radio, Gilius Thunderhead uit Golden Axe en natuurlijk Sonic en zijn kameraden.

Wreck-it Ralph zal de hoofdrol spelen in een nieuwe Disney-film die in november in première gaat. In de film is Ralph het zat om de slechterik in een videogame te moeten spelen en gaat hij op zoek naar iets anders. Met een naam als Wreck-it Ralph, mogen spelers in Sonic & All-Stars Racing Transformed waarschijnlijk blij zijn als ze heelhuids de eindstreep halen.

Sonic & All-Stars Racing Transformed