'Overdosisgeruchten over zoon Stallone voorbarig'

Borizzz

De politie vindt de verhalen dat Sage Stallone is overleden aan een overdosis medicijnen voorbarig. Het levenloze lichaam van de 36-jarige zoon van Sylvester Stallone werd vrijdag gevonden in zijn woning in Los Angeles. Volgens verschillende Amerikaanse media bezweek hij aan een overdosis medicijnen.

"Het kan ook een hartaanval of een beroerte zijn geweest", zegt politiebaas Andrew Smith tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Hij laat weten dat het nog weken gaat duren voordat de exacte doodsoorzaak is vastgesteld. Dan pas zullen de resultaten van het toxicologisch onderzoek bekend zijn. De komende dagen vindt eerst autopsie op het lichaam plaats.

Volgens George Braunstein, die vijftien jaar lang optrad als advocaat van Sage Stallone, is hij in ieder geval niet vrijwillig uit het leven gestapt. "Hij was helemaal vol van film en had nog een hele toekomst voor zich", zegt hij over de acteur en producent. "Hij was vrolijk, enthousiast en positief. Ik denk dat het waarschijnlijk een ongeluk is geweest." Bovendien had Stallone trouwplannen en namen de filmaanbiedingen toe.

Stallone werd gevonden door zijn huishoudster, nadat vrienden en collega's al enkele dagen niets van hem hadden gehoord. De politie heeft geen afscheidsbrief of aanwijzingen voor kwade opzet gevonden in zijn woning. Wel werden medicijnen verkregen op recept aangetroffen.

Sage Stallone was een zoon uit het eerste huwelijk van de Rambo-acteur en was met zijn vader te zien in films als Rocky V en Daylight. "Sylvester Stallone is kapot en diep verdrietig over het plotselinge overlijden van zijn zoon", laat zijn woordvoerder weten. "Zijn medeleven en gedachten gaan uit naar Sages moeder, Sasha."