Hulk ontkent transfer naar Engeland

André

Ondanks eerdere geruchten die hem in verband brengen met een transfer naar Chelsea zit een overgang van Hulk nog niet in de pijpleiding. De Braziliaan wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar de Premier League. Vooral de naam van Chelsea passeert geregeld de revue als mogelijke nieuwe bestemming. De aanvaller van FC Porto, zelf momenteel in voorbereiding op de Olympische Spelen in Londen, ontkent gesproken te hebben met een delegatie van de Champions League-winnaar.

"Ik heb niks gedaan met Chelsea of welke club dan ook", tekende het Braziliaanse Lancenet op uit de mond van de krachtige aanvaller. "Ik heb nog vier jaren resterend op mijn contract bij FC Porto en focus me nu op het nationale team. Ik heb met niemand gesproken. Zoals iedereen weet volg ik de onderhandelingen nooit van dichtbij. Dan verlies ik mijn focus. Ik laat die zaken aan mijn zaakwaarnemer over."

Ook bij zijn huidige club zegt men geen weet te hebben van een officiële kandidaat voor de handtekening van de Braziliaan, al wordt er wel aan andere spelers getrokken. "We zijn wel benaderd voor andere spelers, maar tot nu toe is er niets voor Hulk binnengekomen", aldus preses Pinto da Costa.