FOK!filmtips van de dag: Papillon

Borizzz

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Voor de jonge FOK!ker is vandaag om 15:30 de film Misa en de Wolven te zien en de autofreaks uit PTA komen uurtje later aan hun trekken met Herbie Rides Again op BBC 2. Misa en de Wolven gaat over het meisje Misa dat na de dood van haar moeder bij haar oma in Lapland intrekt. Daar ontmoet ze Gustav en zijn familie en maakt ze kennis met de nomadisch kultuur die nog sterk gelooft in het leven na de dood. Misa sluit in Lapland een bijzondere vriendschap met een wolvin en haar twee welpjes. De film Herbie Rides Again heeft nauwelijks nog introductie nodig. Is de film toch onbekend? Bekijk dan hieronder de trailer.

Vanavond om 20:00 is dan op RTL 7 de FOK!filmtip van de dag te zien: Papillon uit 1973. Deze film vertelt het verhaal van Henri Charriere, een kleine crimineel die onterecht veroordeeld wordt voor moord en een levenslange gevangenisstraf opgelegd krijgt. Henri zet alles op alles om te ontsnappen maar helaas mislukt de eerste poging. Als straf wordt hij overgeplaatst naar een gevangenis van waaruit nog nooit iemand is ontsnapt.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!