Twee nieuwe vechters bekend voor PlayStation All-Stars

Maite (Isai)

Sony heeft gisteren twee nieuwe sterren bekend gemaakt van de aankomende cross-over vechtgame PlayStation All-Stars Battle Royale. Heihachi Mishima en Toro Inoue voegen zich bij een scala aan bekende personages uit verschillende PlayStation-games.

Heihachi Mishima is de bekende vechter die in alle Tekken-games voorkomt. Toro Inoue is hier wat minder bekend. Het personage wordt ook wel de "Sony kat" genoemd: in Japan is het de mascotte voor Sony en is lang gebruikt voor marketing doeleinden. Tegenwoordig komt hij vaker voor in games. Zo was Toro ook een vechter in de PlayStation 3- en PlayStation Vita-versies van Street Fighter X Tekken. Ook kun je Toro als NPC tegenkomen in de White Knight Chronicles 2 en komt er een Toro-outfit beschikbaar in de aankomende game Tales of Graces F.

PlayStation All-Star Battle Royale is een vechtgame waarin tot 4 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen met PlayStation iconen van Sony en andere uitgevers. De game komt in Europa op 24 oktober uit voor PlayStation 3 en PlayStation Vita.