Download gratis de soundtrack van Mass Effect 3

Maite (Isai)

Als een bedrijf als Bioware besluit downloadable content gratis weg te geven, doen ze geen dingen half. Vorige week kwam de Extended Cut DLC voor Mass Effect 3 uit, die gratis te downloaden is. Nu komt Bioware ook met de soundtrack die bij de DLC hoort.

De soundtrack bevat zeven nummer, gecomponeerd door Sam Hulick, en is gratis te downloaden via de site van Bioware. Je moet wel een Origin- of Bioware Social Network-account aangemaakt hebben.

Wie de soundtrack download krijgt daar ook de volgende boodschap van Bioware bij: "Het is een lange weg geweest - voor Shepard en voor het team hier bij Bioware - en we hadden het niet alleen kunnen doen, net zoals Shepard. De Mass Effect-trilogie begon als het idee van een klein team, maar over de jaren heen is het gegroeid. Die groei is in gang gehouden en gevormd door de feedback en steun van onze community van spelers. Bedankt dat je met ons op reis bent gegaan en we kijken er naar uit om nog meer avonturen uit het Mass Effect-universum met je te delen."