Ashley Greene vindt zichzelf te jong voor huwelijk

Borizzz

Ashley Greene stapt voorlopig niet in het huwelijksbootje. De actrice vindt zichzelf, in tegenstelling tot haar LOL-collega Miley Cyrus, te jong voor een echtgenoot. "Ik ben niet zo'n meisje dat thuis zit en denkt dat ik op mijn 25e getrouwd moet zijn", laat ze weten aan het tijdschrift Cosmopolitan.

"Op dit moment ben ik 25 en denk ik dat ik in een nieuwe film moet spelen", zegt de actrice, die vooral bekend is als Alice Cullen uit de Twilight Saga-films. Greene vertelt dat haar ouders 'zo'n mooi huwelijk' hebben en dat dat de reden is waarom ze er 'niet licht' over denkt. "Ik ga niet trouwen totdat ik weet dat ik voor altijd bij diegene blijf."

De brunette, die momenteel een relatie heeft met Broadway-ster Reeve Carney, vatl op een andere type man dan voorheen. Greene had eerder relaties met de zanger Joe Jonas, acteur Chace Crawford en rocker Jared Followill. "Ik ben erg veranderd de afgelopen tien jaar. Het hebben van een type is niets voor mij."

De actrice is vanaf donderdag in de bioscoop te zien in de film LOL: Laughing Out Loud, waarin onder anderen ook Cyrus en Demi Moore spelen.