Dylan McDermott mag op terroristen jagen

Borizzz

Dylan McDermott heeft getekend voor een rol als geheim agent in de actiethriller Olympus Has Fallen. Dat schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety. In de film van Antoine Fuqua, ook wel omschreven als 'Die Hard in het Witte Huis', wordt de presidentiële ambtswoning ingenomen door terroristen.

Gerard Butler speelt de hoofdrol van een voormalig geheim agent die zijn ex-collega's moet helpen de terroristen het Witte Huis uit te schoppen. Aaron Eckhart is te zien als opperbevelhebber van het Amerikaanse leger. Angela Bassett heeft een nog niet nader bekende rol.

De inmiddels 51-jarige McDermott brak in 1987 door met de bloederige Vietnamfilm Hamburger Hill. Hij was daarna te zien in onder meer Twister en Steel Magnolias en in talloze tv-series.

Tijdens het maken van zijn vorige film, The Campaign, kon McDermott al even de sfeer van het Witte Huis proeven. In deze komedie, die in augustus in Nederland verschijnt, spelen Will Ferrell en Zach Galifianakis twee politici uit North Carolina met presidentiële aspiraties.


Dylan McDermott mag op terroristen jagen (Foto: Novum)