Channing Tatum getraumatiseerd door waxen benen

Redactie

Channing Tatum zal zich niet snel nog eens laten harsen. De 22-jarige acteur moest voor zijn rol als mannelijke stripper in de film Magic Mike zijn benen haarvrij houden. "Het was het pijnlijkste wat ik ooit heb meegemaakt", onthult het voormalige model aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het is niet het enige wat de acteur, die op 18-jarige leetijd stripper was, over had voor zijn rol. Tatum trainde minstens drie uur per dag, ging op een zuivel- en glutenvrij dieet en zat constant onder de zelfbruiner.

De acteur laat weten dat het oefenen van de dansbewegingen soms 'een beetje gênant' was. Vooral de scène waarin hij gehuld in alleen een string over een liggende vrouw moest bewegen. "Dat was een van onze choreografen", lachte Tatum. "Ze wist wat er ging gebeuren, maar ik heb bepaalde dingen niet gedaan omdat ik haar niet bang wilde maken."

Tatums vrouw Jenna Dewan vindt de stripbewegingen volgens hem 'geweldig'. "Ze vindt ze hilarisch. Ze weet dat ze met een ex-stripper is getrouwd." Tatum werkte op 18-jarige leeftijd negen maanden als stripper. "Ik vond het dansgedeelte geweldig, maar ik vond het niet fijn om mijn kleren uit te doen."

Magic Mike is geïnspireerd op de maanden dat hij in een nachtclub in Tampa werkte, in in de Amerikaanse staat Florida. Naast Tatum zijn er in de film ook onder meer een strippende Matthew McConaughey, Matt Bomer en Alex Pettyfer te zien. Magic Mike draait vanaf volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen.


Magic Mike.