FOK!filmtip van de dag: Boys Don't Cry

René (MrManiak)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!film. Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!

Vanavond zijn er meerdere films die de aandacht wel verdienen. Zo kan je als je lekker melig bent kijken naar de klassieker Flodder om 20.30 uur op RTL7 of voor iets serieuzer vermaak naar de leuke komediefilm 10 Things I Hate About You om 20.30 uur op Net5. Toch gaan wij vanavond op de seirueze tour, namelijk de film Boys Don't Cry om 20.30 op RTL8.

Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. Brandon Teena is de populaire, nieuwe knul die woont in een klein dorpje in Nebraska. Hij hangt rond met de gasten, drink, doet wild en verleidt jonge vrouwen met zijn gevoelige charme. Het leven voor Brandon is goed, zo met een groep goede vrienden en een relatie met zijn vriendin Lana. Alles lijkt goed en aardig, maar Brandon is anders dan anderen. Brandon is namelijk geen man: hij is geboren als Teena Brandon. Als een van zijn/haar vrienden dit geheim ontdekt wordt het leven van Brandon een ware hel.

Boys Don't Cry

Veel plezier!