Dochters Adam Sandler schamen zich voor kleren vader

Borizzz

Adam Sandler laat met zijn kledingkeuze zijn dochters regelmatig blozen. "Ik zet ze voor gek", vertelt de 45-jarige acteur. Vooral korte broeken vallen niet in de smaak bij de 6-jarige Sadie Madison en de 3-jarige Sunny Madeline.

"Ik draag vaak een korte broek", vertelt de komiek aan het Amerikaanse blad People. "Mijn kinderen vragen me om een lange broek aan te trekken als ik ze naar school breng. Ze smeken dan: kun je niet voor een keer een lange broek aantrekken?"

De vader vindt het niet leuk dat zijn meisjes zich voor hem schamen. "Ik kijk er niet naar uit, zelfs als ik van tevoren weet dat ze het niet leuk vinden." Het lijkt erop dat Sandler in de voetsporen treedt van zijn eigen vader.

"Mijn vader droeg wekenlang dezelfde broek." De acteur weet nog goed hoe hij zich voelde. "Mijn vrienden kwamen meerdere keren per week langs en zagen hem dan steeds in dezelfde bruine broek. Ik dacht: kan ik die man niet alsjeblieft overhalen om een keer een blauwe broek aan te trekken?"

Ondanks zijn eigen herinnering, heeft Sandler er toch voor gekozen om de rol van een slonzige vader te spelen in de film That's My Boy. "Ik word ouder. Op een gegeven moment kan niets je meer schelen. Ik heb die leeftijd nu bereikt."