Eerste afbeeldingen uit nieuwe Rob Zombie film online

dekatophetspek

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets hoorden over de nieuwe film van Rob Zombie. Vandaag verschenen er echter een aantal afbeeldingen uit zijn nieuwe film The Lords Of Salem op de officiële website van de regisseur en zanger.

In The Lords Of Salem draait het om Heidi (Sheri Moon Zombie), een blonde rockchick die samen met Herman 'Whitey' Salvador (Jeff Daniel Phillips) en Herman 'Munster' Jackson (Ken Foree) het Big H Radio Team vormt. Op zekere dag wordt er een mysterieus krat bezorgd met daarin een elpee voor Heidi met de boodschap "A Gift From The Gods". Heidi denkt eerst dat het een promotieactie van een band is. Als ze, samen met Whitey, de plaat draait begint de plaat achterstevoren af te spelen en krijgt Heidi een flashback van een trauma uit het verleden.

Later draait Whitey de plaat nog een keer. Ditmaal speelt de plaat op normale wijze af en is het zelfs een grote hit onder de luisteraars van de radioshow. Niet lang daarna arriveert er nog een houten krat, ditmaal gevuld met posters, grammofoonplaten en gratis kaartjes voor een concert in Salem. Al snel ontdekken Heidi en haar collega's dat het concert iets geheel anders inhoudt dan het rockspektakel wat ze verwachten. De originele Lords Of Salem komen terug en ze zijn uit op bloed.

Op de vraag of de film al is voltooid heeft Rob Zombie een kort maar duidelijk antwoord: Nee! Zombie was onlangs nog op tournee samen met de mannen van Megadeth en geeft aan de film in juli te willen voltooien. Het is nog niet bekend wanneer we The Lords Of Salem in de bioscoop kunnen zien. Kijk hieronder voor de eerste afbeeldingen uit de film.

The Lords Of Salem 1

The Lords Of Salem 2

The Lords Of Salem 3

The Lords Of Salem 4

The Lords Of Salem poster