Deense vedetten willen verbetering

Olga Kroeders

De Deense sterspelers Nicklas Bendtner en Daniel Agger vinden dat de ploeg zich nog moet verbeteren op een aantal punten.

Denemarken won het oefenduel met Australië gisteren met 2-0, maar volgens Bendtner was een aantal zaken nog niet in orde. De Arsenal-speler, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Sunderland uitkwam, duidt op het tempo waarin gespeeld werd.

"We speelden een beetje traag en te horizontaal. We hebben ontzettend hard getraind in de voorbereiding en ik weet zeker dat de scherpte weer terugkeert", aldus de aanvaller, die optimistische gestemd is, op uefa.com.

Agger, Liverpool-speler en aanvoerder van de Denen, scoorde tegen Australië de openingstreffer vanaf de strafschopstip. De verdediger sluit zich aan bij de woorden van Bendtner.

"Alhoewel we het goed hebben gedaan door enige tijd balbezit te behouden, oogden we vermoeid en was het spel een beetje zwaar. We lieten teveel gaten vallen en we speelden niet zo compact als we hadden gewild. We hebben ook nog maar een week om dat voor elkaar te krijgen."