Politie wil opnames Verliefd op Ibiza stilleggen

Borizzz

De politie van het tropische eiland Ibiza wil de opnames van de aanstaande Nederlandse film Verliefd op Ibiza stilleggen. Regisseur Johan Nijenhuis is al twee keer aangesproken omdat hij zich niet aan de verkeersregels van het eiland zou houden.

Het gaat om auto- en motorscènes waar onder andere de acteurs Sanne Vogel, Jan Kooijman en Marius Gottlieb bij betrokken waren. Gottlieb moest na een ongelukje zelfs naar de eerste hulp van het ziekenhuis. "We houden alles uiteraard goed in de gaten en doen ons uiterste best dat alles veilig gebeurt" geeft Nijenhuis aan. "Films zijn vaak groter dan het echte leven en dat geldt dus ook scènes met auto's en motoren".

Bovenstaande is niet het eerste incident op de set. Eerder werden Vogel en Kooijman al aangevallen door een groep hippies omdat ze zich respectloos hadden gedragen op een berg die door de hippiegemeenshap als heilige grond wordt beschouwd.

Verliefd op Ibiza moet volgend jaar zomer op het witte doek verschijnen. Onlangs verscheen op FOK!film een special over deze film met exclusieve foto's van de cast. Kijk hier voor deze special.