'Travolta wil schikken met aanrandingslachtoffer'

Redactie

John Travolta wil schikken met een man die een aanklacht indiende omdat hij door de acteur zou zijn aangerand. "Zijn advocaat is nu in gesprek met een van de klagers", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

De aanklacht van de man werd eerder ingetrokken omdat hij van advocaat wisselde. Maar de man dreigt alsnog een aanklacht in te dienen, mocht er geen overeenkomst worden bereikt.

Travolta wordt door zeven mannen beschuldigd van aanranding. Met een van hen zou nu gesproken worden over een schikking. "Het doel is om in stilte tot een overeenkomst te komen, want John wil dat dit schandaal zo snel mogelijk verdwijnt."

Volgens de bron is de schikking bijna rond. "Er is nog niets betaald, maar het is zo goed als geregeld." De advocaten proberen het buiten de rechtszaal om te regelen. "John Travolta's naam komt ook niet op de overeenkomst te staan, zodat het vertrouwelijk blijft."

Naar verluidt mag de man na de schikking ook niet ongestraft zijn verhaal doen over de vermeende aanranding. "Dan wordt hij aangeklaagd voor op zijn minst het dubbele van wat hij krijgt bij de schikking."

Al jaren gaan geruchten dat Travolta homoseksueel is. De acteur trouwde in 1991 met actrice Kelly Preston, met wie hij drie kinderen kreeg.