Nicole Kidman wil niet met man samenwerken

René (MrManiak)

Nicole Kidman heeft geen interesse om met haar man Keith Urban samen te werken. "Nee, helemaal niet", zegt de actrice in Cannes tegen Novum Nieuws. "Hij zou wel kunnen acteren, maar ik ga niet met hem spelen. Ik weet ook niet of hij die interesse heeft." De actrice is in Cannes met twee films: The Paperboy en Hemingway & Gellhorn.

De Nieuw-Zeelandse countryzanger is volgens zijn vrouw vastgegroeid aan zijn instrument. "Hij en zijn gitaar. Ik denk niet dat je hem lang bij zijn gitaar weg kan houden." De actrice trouwde in 2006 en heeft twee kinderen.

De 44-jarige Kidman hoopt op hoogbejaarde leeftijd nog altijd met Urban samen te zijn. "Ik wil heel graag zo'n grote liefde. Ik zou graag op hoge leeftijd nog in staat zijn om in zijn oude ogen te kunnen kijken", vertelt de actrice. "En ik zou het geen probleem vinden om het type oma te worden dat het grootste deel van haar tijd zorgt voor al haar kleinkinderen."

Kidman speelt in het drama The Paperboy een ordinaire vrouw die verliefd wordt op een ter dood veroordeelde crimineel. De film van Lee Daniels maakt in Cannes kans op een Gouden Palm en draait in november in Nederland.

In de tv-film Hemingway & Gellhorn speelt ze journaliste Martha Gellhorn die getrouwd was met schrijver Ernest Hemingway, een rol van Clive Owen. Het drama is op 22 juli op de Nederlandse HBO-zender te zien.


Nicole Kidman wil niet met man samenwerken (Foto: Novum)