Releasedatum voor Zone of the Enders HD

De officiële site voor Zone of the Enders HD is online gekomen en bracht een releasedatum en screenshots met zich mee. De site noemt als Japanse releasedatum 25 oktober 2012. Ook zullen er twee verschillende premium edities uitkomen.

Zone of the Enders HD bevat allebei de delen die op PlayStation 2 zijn uitgekomen. De graphics zijn verbeterd en de framerate is omhoog gehaald naar 60 fps. Achievements en trophies zijn te behalen in de remake. De Japanse animatiestudio Sunrise, bekend van onder andere Gundam en Cowboy Bepop, heeft ook een gloednieuwe intro gemaakt voor het spel.

Het is nog onbekend of de premium edities alleen bestemd zijn voor Japan. De Premium Package bevat het spel, een Zone of the Enders reBOOT Edition Remix CD, een Chronicle-boekje wat een replica is van het originele boekje en een ReBOOT-boekje waarin Hideo Kojima en Yoji Shinkawa iets vertellen over de ontwikkeling van de remake. Dit pakketje zou omgerekend 90 euro kosten. De Konami Style-editie zal verrassend genoeg alleen verkrijgbaar zijn via Konami Style

Hieronder zijn screenshots te zien van Zone of the Enders HD.

Zone of the Enders HDZone of the Enders HD
Zone of the Enders HDZone of the Enders HD
Zone of the Enders HDZone of the Enders HD