'Twente wil Verhaegh ophalen in Duitsland'

zoem

FC Twente richt het vizier na de uitschakeling in de play-offs voor Europees voetbal op volgend seizoen. Paul Verhaegh is in beeld om de selectie te versterken. De verdediger staat op dit moment nog onder contract bij het Duitse FC Augsburg.

Twente gaat Verhaegh polsen voor een terugkeer naar de Eredivisie. Bij de Bundesliga-club is Verhaegh sinds dit seizoen aanvoerder. De oud-speler van FC Den Bosch en Vitesse wordt door TC/Tubantia genoemd als mogelijke versterking.

Twente gaat er vanuit dat rechtsback Roberto Rosales komende zomer vertrekt. De verdediger uit Venezuela staat in de belangstelling van diverse clubs uit onder meer Engeland en Duitsland. Verhaegh kan de eventuele opvolger worden van Rosales, maar het is nog niet duidelijk hoe de Nederlander tegenover een terugkeer staat.

Verhaegh beleefde een goed seizoen met FC Augsburg. De ploeg van Jos Luhukay wist zich te verzekeren van nog een seizoen op het hoogste niveau in Duitsland. Twente leek lange tijd ook op weg naar een goed seizoen, maar in de titelstrijd haakten uiteindelijk toch af. In de play-offs legde Twente het af tegen RKC Waalwijk.

'Twente wil Verhaegh ophalen in Duitsland' (Foto: Pro Shots)