PSV en Depay nog ver uit elkaar voor contractverlenging

Sjors (Sj0rSz)

PSV en Memphis Depay zijn al een aantal weken met elkaar in gesprek over de verlenging van zijn huidige contract, maar vraag en aanbod liggen nog altijd ver uit elkaar. Dat meldt Voetbal International vandaag.

Depay maakte in het afgelopen seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en kreeg enkele maanden geleden te horen dat hij definitief deel uitmaakte van de A-selectie. Het huidige contract van het talent loopt nog tot 2014, waar de Eindhovenaren hopen op een langer verblijf van de jonge aanvaller.

Enige haast is inmiddels wel geboden, want Schalke 04 lijkt geïnteresseerd te zijn in de diensten van Depay. De nummer drie van de Duitse competitie ziet in de speler van PSV een directe toevoeging voor de selectie, die onder leiding van trainer Huub Stevens staat.

Het laatste voorstel van PSV dateert van vorige week. Hieruit is dus gebleken dat vraag en aanbod nog ver uit elkaar liggen. Het is, gezien de Duitse interesse, dus onduidelijk of Depay volgend seizoen nog in het shirt van de Eindhovense club te bewonderen is.