'Ex-man wil Kardashians verlovingsring terug'

Redactie

Kris Humphries wil de verlovingsring terug die hij om de vinger van Kim Kardashian schoof. De ex-man van Kardashian snapt niet dat ze de ring wil houden, terwijl ze na een huwelijk van tien weken de stekker uit hun relatie trok.

"Kris wil de ring terug omdat hun huwelijk maar 72 dagen duurde", vertelt een bron aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. Volgens de basketballer was hun relatie gebaseerd op bedrog en misleiding. "Kim heeft de scheiding aangevraagd, en Kris heeft de ring betaald en wil die terug."

Humphries is niet van plan de ring zelf te dragen, maar volgens de basketballer is het een principekwestie. "Hij realiseert zich nu dat het bij Kim allemaal draait om materiële zaken, dat vindt ze belangrijker dan de mensen in haar leven", aldus de bron.

Een maand geleden werd bekend dat Humphries Kardashian voor de rechter sleept. Hij beweert dat Kim veel heeft verdiend aan hun huwelijk en daar wil hij een deel van hebben. Ze kregen geld voor foto's van hun bruiloft en de realitysoap van de Kardashians.