Jessica Chastain bedankt voor Iron Man 3

dekatophetspek

Jessica Chastain heeft haar rol in Iron Man 3 moeten afzeggen. De actrice heeft het toch te druk voor de rol van sexy wetenschapper in de superheldenfilm. "Mijn schema zit helemaal vol en er past niks meer bij", schrijft de Amerikaanse actrice op haar Facebook-pagina.

"Het persbericht dat ik in de film zou spelen kwam veel te vroeg", gaat Chastain verder. "Ik weet dat velen van jullie graag wilden dat ik mee ging spelen en het spijt me dat ik jullie moet teleurstellen." De actrice hoopt in de toekomst nog wel in een Marvel-film te kunnen spelen. "Shane Black en iedereen van het Iron Man 3-team is geweldig."

De 35-jarige Chastain heeft een flink aantal films in de planning. Ze heeft rollen in de nieuwe film van Terrence Malick, de horrorfilm Mama en het drama Tar. Ze werkt momenteel aan de opnamen van Zero Dark Thirty over de jacht op Bin Laden.

Iron Man 3 moet volgend jaar uitkomen. Robert Downey Jr. kruipt weer in de huid van de slimme Tony Stark en zijn alter ego Iron Man. Ook Gwyneth Paltrow en Don Cheadle keren terug in de actiefilm.