Manchester City - Manchester United LIVE op FOK!sport

Niels (DerMeister)

Vanavond staat de Engelse topper tussen Manchester City en Manchester United op het programma. Wint United, dan is de ploeg officieus kampioen. Mocht City de punten in eigen huis houden, dan neemt de ploeg de koppositie over van The Red Devils.

Zal Manchester United vanavond de Engelse titelstrijd definitief beslissen of is Manchester City in staat om de punten in eigen huis te houden en daardoor de koppositie in de Premier League over te nemen van stadsgenoot United? FOK!sport zal vanaf 21:00 uur de wedstrijd live verslaan!

Eerder dit seizoen eindigde het treffen tussen beide ploegen op Old Trafford in een 1-6 overwinning voor Manchester City. The Citizens, die vanavond weer kunnen beschikken over enfant terrible Mario Balotelli, hebben vanavond wellicht de laatste kans om United van de landstitel af te houden.

Dus ben je vanavond niet de baas over de afstandsbediening of ben je ergens Koninginnedag aan het vieren, maar je wil toch op de hoogte blijven van de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United? Kijk vanaf 21:00 uur op FOK!sport en volg hier aan de hand van een live-verslag de wedstrijd.

Klik hier om direct door te gaan naar het live-verslag!

Volg Manchester City - Manchester United LIVE op FOK!sport (Foto: Pro Shots)