'Snel duidelijkheid over toekomst Guardiola'

Sjors (Sj0rSz)

De fans van FC Barcelona houden hun hart vast. Volgens Spaanse media maakt succescoach Josep Guardiola morgen bekend of hij voor een langer verblijf bij de Catalaanse club kiest.

Eerder vandaag had Guardiola een langdurig onderhoud met Sandro Rosell, de voorzitter van FC Barcelona. Hierdoor heeft het er alle schijn van dat de trainer, die sinds 2008 hoofdtrainer van de club uit Barcelona is, het voor gezien houdt.

In de afgelopen vier jaar won FC Barcelona onder zijn leiding tweemaal de Champions League, één keer de Europese Super Cup, het WK voor clubteams, drie Spaanse titels, één keer de Copa del Rey en drie keer de Supercopa.

Dit seizoen lijkt FC Barcelona met lege handen achter te blijven, aangezien Real Madrid op het landskampioenschap afstevent. Daarnaast werden de Catalanen eerder deze week uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League. Chelsea tikte in blessuretijd de 2-2 binnen, waardoor zij uiteindelijk aan het langste eind trokken. De heenwedstrijd eindigde in een 1-0 zege voor The Blues.