Aston Villa behoudt vertrouwen in trainer McLeish

Wessenator

Trainer Alex McLeish bevindt zich in zware tijden. Zijn ploeg Aston Villa verloor dinsdag van Bolton Wanderers, en staat daardoor nog maar drie punten boven de degradatiestreep.

Desondanks behoudt de trainer het vertrouwen van de hogere regionen binnen de club. De beleidsbepalers Randy Lerner en Paul Faulkner begrijpen dat er voor de supporters veel reden is tot zorg, maar bevestigen dat de trainer op hun steun kan rekenen. Dat de club pijnlijke tijden doormaakt staat vast, maar daar willen ze de trainer niet de schuld van geven.

"We willen de frustraties binnen de club en bij de Villa-fans openlijk erkennen. Maar belangrijk voor ons en voor de raad van bestuur, is hoe wij op dit moment omgaan met tegenslag en de druk die de tegenslagen teweeg brengt", zo laten de heren gezamenlijk weten tegenover Sky Sports.

"Onze horizon wordt momenteel gevormd door de volgende drie wedstrijden, en we moeten ons eigen lot onder controle zien te houden. Onze jonge spelers zullen arm in arm met de ervaren jongens hard moeten vechten voor de toekomst van de club op Premier League-niveau", laten Faulkner en Lerner duidelijk blijken dat de pijnlijke situatie van de club niet alleen de trainer aangaat.