Chelsea gokt tegen Barcelona niet op gelijkspel

zoem

Chelsea-manager Roberto Di Matteo stuurt dinsdag tegen FC Barcelona zijn elftal het veld in met de opdracht te scoren. "Het is te moeilijk op een 0-0 te gokken", zegt hij op de website van zijn club. De Londenaren verdedigen dinsdagavond in het uitduel met FC Barcelona een 1-0 voorsprong.

Hoewel een 0-0 voor Chelsea voldoende is durft De Mateo er niet vanuit te gaan dat Barcelona niet scoort. "Uiteindelijk gaat Barcelona zijn kansen wel krijgen, dus we moeten proberen een doelpunt te maken. Dat zou ons een groter voordeel geven." Di Matteo geeft zijn team vijftig procent kans de finale van de Champions League te halen.

Didier Drogba kroonde zich vorige week tot matchwinner door het enige doelpunt te maken. De Ivoriaanse spits is fit genoeg om tegen Barcelona te spelen. Hij miste afgelopen weekeinde het duel met Arsenal vanwege een knieblessure.

Raul Meireles, Ashley Cole, Branislav Ivanovic en Ramires staan op scherp. Zij zijn wanneer zij een gele kaart ontvangen geschorst voor een mogelijke finale.


Chelsea gokt tegen Barcelona niet op gelijkspel (Foto: Novum)