Feyenoord trekt aanbieding Cabral in

Frank (franklop)

Feyenoord heeft het aanbod om het contract van Jerson Cabral te verlengen per direct van tafel gehaald. De vleugelaanvaller boog zich al weken over de aanbieding van de Rotterdamse club, maar heeft 'geen goed gevoel' bij het verlengen van zijn tot medio 2013 doorlopende contract.

"We hebben geprobeerd om te verlengen met Jerson", zei technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf. "Hij en zijn zaakwaarnemer zijn er op dit moment niet klaar voor om voor langere tijd bij te tekenen. Als het goede gevoel nog ontbreekt, is dat de keuze van de speler. Jammer, want ook hij is een talent dat uit onze eigen jeugdopleiding is voortgekomen en voor wie mogelijkheden zijn bij Feyenoord."

Of de club Cabral in de zomer probeert te verkopen, wilde Van Geel niet zeggen. "Daar doe ik geen uitspraken over. Het is wel zo dat wij een bepaald transferbeleid hebben. Op dit moment is hij tot volgend jaar zomer nog gewoon verbonden aan onze club. En ik sluit ook niet uit dat we in een later stadium nog een keer om de tafel zullen zitten."