Erotische actiegame krijgt 3D-beelden

Stefan Walthie (StefanW)

De erotische actiegame Senran Kagura Burst voor Nintendo 3DS beschikt over 3D-beelden. Bij zijn voorganger, Senran Kagura, ontbrak de mogelijkheid het spel in 3D te aanschouwen. Dat schrijft het Japanse tijdschrift Famitsu.

Het actiespel, waarin meisjes vechten tegen rivaliserende groepen, is niet op elk moment in 3D te spelen. Alleen de kleedkamer van de meisjes, waar gamers hun gamepersonages kunnen aankleden, is driedimensionaal te bekijken. De gevechten in het spel beschikken niet over deze beeldkwaliteit.

Het eerste spel in de erotische actiereeks werd vorig jaar uitgegeven voor Nintendo 3DS. Senran Kagura: Shoujotachi no Shinei ging toen bijna tweehonderdduizend keer over de toonbank.

Senran Kagura Burst wordt gemaakt door gamestudio Marvelous en dit najaar in Japan uitgegeven door Kadokawa Games. Kadokawa is eveneens betrokken bij de actiegame Lollipop Chainsaw waarin een sexy cheerleader zombies met een kettingzaag te lijf gaat. Senran Kagura Burst wordt, in tegenstelling tot Lollipop Chainsaw, niet uitgegeven in Europa.