Bayern-spelers tevreden na winst op Real

Peterselieman

Bayern München kijkt met een goed gevoel terug op de thuiswedstrijd van dinsdag tegen Real Madrid. De Duitsers wonnen het eerste duel in de halve finale van de Champions League met 2-1 van de Madrilenen. Franck Ribéry en Mario Gómez scoorden voor de Rekordmeister, terwijl Mesut Özil tekende voor het doelpunt van Real.

Bayern-doelman Manuel Neuer gelooft dat zijn team goede kansen heeft de finale in eigen stadion te halen. "We zijn natuurlijk blij dat Mario Gómez de wedstrijd in de laatste minuut voor ons besliste. We hebben nu een goede uitgangspositie." De keeper vindt de overwinning dan ook terecht. "We hadden meer kansen om te scoren, dus hebben we verdiend gewonnen."

Doelpuntenmaker Ribéry verwacht volgende week in Madrid nog een lastige wedstrijd tegen de miljoenenformatie van trainer José Mourinho. "Alles is nog mogelijk. We hebben een goede kans en hebben het goed gedaan, maar natuurlijk wacht ons een zware wedstrijd in Madrid." Volgens de Fransman reist Bayern maar met één doel naar de Spaande hoofdstad. "Wij willen winnen in Madrid."


Bayern-spelers tevreden na winst op Real (Foto: Novum)