Udinese ontfermt zich over gehandicapte zus Morosini

Sjors (Sj0rSz)

Udinese gaat zich ontfermen over de gehandicapte zus van Piermario Morosini, die afgelopen weekend tijdens de competitiewedstrijd tegen Pescara (Serie B) om het leven kwam. Dit heeft aanvoerder Antonio di Natale vandaag bekend gemaakt.

Morosini heeft in zijn korte leven veel tegenslagen gekend. Zo verloor hij zijn ouders al op jonge leeftijd. Zijn jongere broertje pleegde daarop zelfmoord, waarna hij met zijn gehandicapte zus overbleef.

"We kennen de situatie rond de zus van Piermario. Het team, de club en Udinese for life beseffen dat ze dringend hulp nodig heeft. Financieel en emotioneel. Ze heeft ons nodig en we willen haar graag helpen. Dat doen we voor haar én voor Mario", liet Di Natale in een reactie weten.

Ook de voorzitter van Livorno, Aldo Spinelli, heeft inmiddels laten weten de zus van Morosini te willen steunen. De 25-jarige voetballer speelde dit seizoen op huurbasis voor de club uit Toscaanse havenstad. Daarnaast maakte de ploeg eerder vandaag ook bekend rugnummer 25 nooit meer te gebruiken.