Scarlett Johansson onder indruk van Anthony Hopkins

Borizzz

Scarlett Johansson heeft veel zin om Anthony Hopkins de rol van Alfred Hitchcock te zien spelen. "Het wordt helemaal geweldig," vertelt de blonde actrice aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Ik kan niet wachten."

De 27-jarige Johansson speelt in het drama Alfred Hitchcock and the Making of Psycho de actrice Janet Leigh. Hopkins kruipt in de huid van de regisseur van de klassieker Psycho uit 1960. "Ik heb onlangs een aantal make-uptesten gezien en alleen het zien van Anthony als Hitchcock is al gedenkwaardig."

Johansson moet voor haar rol als Leigh in de douche kruipen voor de legendarische moordscène uit Psycho. "We nemen niet de hele douchescène opnieuw op," laat Johansson weten. De horrorfilm werd een van de bekendste films uit het oeuvre van Hitchcock. De productie van de film ging moeizaam omdat de Britse regisseur lange tijd de financiering niet rond kreeg.

Helen Mirren is in de film te zien als Alma Reville, de vrouw van Hitchcock. Ook Jessica Biel, Toni Colette en Anthony Perkins spelen in de film.De opnamen van Hitchcock and the Making of Psycho beginnen over een paar weken. De film moet volgend jaar in de bioscopen draaien.


Scarlett Johansson onder indruk van Anthony Hopkins (Foto: Novum)