Eerste knallende foto uit The Expendables 2

dekatophetspek

In 2010 was The Expendables één van de meest opvallende actiefilms van het jaar. Dat is ook niet zo vreemd als je megasterren, als Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone en Bruce Willis, samen in een film laat spelen. De drie film iconen waren zelfs even samen in beeld te zien.

Waar het in het eerste deel niet veel verder kwam dan elkaar wat afkatten, kunnen we in het tweede deel wel wat meer actie verwachten, van de drie voormalige eigenaars van het Planet Holluwood-keten. Via DesdeHollywood.com verscheen vandaag een eerste afbeelding uit de nieuwe film waarop we de drie heren in een behoorlijk vuurgevecht zien.

Voor The Expendables 2 stond Sylvester Stallone de regiestoel af aan Simon West, die eerder naam maakte met onder meer Con Air en The Mechanic. Naast eerder genoemde drie acteurs zien we ook Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture en Terry Crews terugkeren in The Expendables 2. Daarnaast zien we nieuwkomers Liam Hemsworth (The Hunger Games) en Scott Adkins (X-Men Origins: Wolverine) en, niet te vergeten, de Hollywood legendes Jean Claude Van Damme en Chuck Norris. The Expendables 2 draait vanaf 16 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Expendables-2
The Terminator, John Rambo en John McClane, in hun element. (foto: DesdeHollywood.com)