Van Veldhoven: "Verzorgd spel kan beter"

Boris (borisz)

Harm van Veldhoven toonde zich uiterst tevreden met de 0-1 zege van Roda JC op FC Groningen. Toch ziet de oefenmeester nog een paar verbeterpuntjes. 

"Ik denk dat we op het goede moment voor kwamen te staan, waardoor de angst in het team van Groningen sloop. Daarna moet je het duel eigenlijk beter uitspelen om de tegenstander de genadeslag te geven, dat hebben we verzaakt", zo meldt Van Veldhoven na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live.

"We hebben het als team goed neergezet, maar het verzorgd spel moet toch wat beter. Wij hebben wel de kwaliteiten en die hebben we te weinig getoond. We moeten daar absoluut aan werken om het onszelf niet te moeilijk te maken", zo vervolgde de coach van de Kerkraders. De oefenmeester van de Kerkraders is doorgaans echter zeer tevreden over de resultaten van zijn ploeg. "We hebben onze beperkingen, maar als ik ons budget zie en onze kwaliteiten zie dan moet ik het team een compliment geven dat ze het toch weer hebben afgedwongen", aldus Van Veldhoven.