Babos: ''Het komt wel goed''

Boris (borisz)

N.E.C. Nijmegen ligt na de 2-0 uitzege op Excelsior op schema voor het bereiken van de play-offs. Keeper Gábor Babos is tevreden, maar wil niet te vroeg juichen.

De Hongaarse sluitpost waakte meteen na afloop voor euforie, maar is wel degelijk blij met de stand van zaken. "We liggen wel op schema", sprak hij tegenover Eredivisie Live. "Een plaats in de play-offs om Europees voetbal is onze doelstelling. We krijgen nog moeilijke wedstrijden genoeg, maar als we zo blijven spelen als in de laatste weken, komt het wel goed."

In de laatste zeven duels behaalde N.E.C. liefst zeventien punten. "Wat in de eerste helft van het seizoen niet lukte, gaat nu wel goed. We pakken de punten waar we kunnen, ook bij Excelsior waar N.E.C. voor de Eredivisie nog nooit had gewonnen", concludeerde Babos voldaan.

N.E.C. staat na de zege steviger op plek acht, ware het niet dat RKC Waalwijk en Roda JC morgen op gelijke hoogte kunnen komen. Een voordeel voor de Nijmegenaren is dat beide ploegen een zware wedstrijd spelen RKC ontvangt PSV en Roda treft Feyenoord.