Woody Harrelson sluwe bendeleider in thriller

Borizzz

De Amerikaanse acteur Woody Harrelson is in beeld om de slechterik in de thriller Out of the Furnace te spelen. Hij wil de rol van doortrapte bendeleider Curtis DeGroat op zich nemen, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

De 50-jarige Harrelson zou de tegenspeler worden van de Britse acteur Christian Bale, die al is vastgelegd voor de hoofdrol van Slim. In de misdaadthriller speelt Casey Affleck Slims vermoorde broer en de uit Avatar bekende Zoe Saldana is te zien als diens ex-vrouw. De regie en het script komen op naam te staan van Scott Cooper, die eerder de muziekfilm Crazy Heart maakte.

Out of the Furnace gaat over de ex-gedetineerde Slim die na zijn vrijlating zijn broer wil wreken. In zijn zoektocht naar wraak en een normaal bestaan komt hij echter een oude bekende tegen die deze pogingen dwarsboomt. Naar verwachting gaat de film in 2014 in première.

Op dit moment is Harrelson te zien in de groots opgezette boekverfilming en kassucces The Hunger Games. In dit sciencefictiondrama speelt hij de drankzuchtige mentor Haymitch Abernathy.


Woody Harrelson sluwe bendeleider in thriller (Foto: Novum)