Moisander verrast door 250 AZ-supporters

André

De selectie van AZ werd maandag verrast door zo'n 250 supporters, die door middel van applaus en vuurwerk een steuntje in de rug gaven.

Na de uitschakeling in de Europa League kan AZ zich weer volledig richten op de Eredivisie. Woensdagavond staat het duel met FC Twente op het programma. Een wedstrijd van cruciaal belang in de strijd om de landstitel. Zaterdagavond gaat de ploeg van Gertjan Verbeek op bezoek bij bekerwinnaar PSV.

Toen AZ maandag op het trainingsveld verscheen werd het verrast door zo'n 250 supporters. "Ik had dit niet verwacht, maar hier krijgen we een enorme boost van. Ik ben blij met zulke supporters", zegt Moisander tegen RTV Noord-Holland. "Wij weten wat we moeten doen als we een prijs willen winnen."

Voor AZ is dit de week van de waarheid. De wedstrijden tegen FC Twente en PSV zijn cruciaal. De Eindhovenaren staan zaterdag met vertrouwen aan de aftrap nadat zondag de bekerfinale werd gewonnen. Moisander kreeg daar weinig van mee. "Ik kijk nooit voetbal en heb wat leuks met vrienden gedaan."