Nasri: "City wint eerder een prijs dan Arsenal"

donroyco

Samir Nasri staat nog steeds achter zijn besluit om Arsenal te verruilen voor Manchester City. De Fransman ging zondag met City onderuit tegen The Gunners. Door de 1-0 nederlaag tegen Arsenal lijkt City dit seizoen zonder prijzen af te sluiten.

De achterstand op Manchester United is al acht punten. CNN-journalist Piers Morgan, die fan van Arsenal is, herinnerde Nasri via Twitter aan een interview dat hij gaf toen hij naar City ging. "Kun je je dit nog herinneren? Ik vroeg me af hoe het nu met die prijzenkast gaat?" schreef Morgan. "Ik weet wat ik heb gezegd over titels en ik weet zeker dat ik met City eerder een prijs win dan Arsenal", stuurde Nasri als reactie terug. De Fransman werd zondag regelmatig uitgefloten door een deel van het thuispubliek.

Morgan verwees naar een interview waarin Nasri zijn vertrek bij Arsenal toelichtte. "Ik zit nu bij een team dat prijzen kan winnen. Je voetbalt natuurlijk omdat je het leuk vindt, maar vooral omdat je prijzen wil winnen", zei de kleine middenvelder toen.