Verhoek: "Teleurgesteld in clubleiding ADO Den Haag"

Niels (DerMeister)

Wesley Verhoek maakte afgelopen winter de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente. In De Telegraaf liet de aanvaller weten teleurgesteld te zijn in zijn voormalige ploeg. Hij heeft nooit een afscheid gekregen, terwijl hij er zestien jaar heeft gespeeld.

"Ik ben vanaf mijn achtste bij ADO geweest, een periode van zestien jaar. En dan is het enige wat je van de clubleiding hoort een brief, dat ik het clubkostuum moet inleveren en een rekening voor de leaseauto", aldus Verhoek, die afgelopen weekend met FC Twente met 1-1 gelijkspeelde op bezoek bij zijn oude ploeg.

"Ik kan wel zeggen, dat het me niks doet, maar dat is niet zo. Ik vind dit heel jammer. Het doet me pijn, dat ze zo met me omgaan", vervolgde de rechtsbuiten. Afgelopen zaterdag kwam hij in de 82e minuut in het veld. Het publiek in Den Haag verwelkomde hem met een luid applaus. "Dit is iets unieks", gaat hij verder. "Veel spelers maken mee, dat ze bij hun oude club het ene na het andere verschrikkelijke ding krijgen toegewenst."