McClaren hoopt op reactie spelersgroep

Jeffrey

FC Twente-trainer Steve McClaren hoopt dat zijn selectie de slechte reeks achter zich laat en wint van De Graafschap. De Tukkers verloren de afgelopen drie duels. Het is tijd voor verandering, meent de oefenmeester.

"We hebben een positieve reactie nodig. Een serie als afgelopen week willen we niet, maar we weten dat zulke dingen gebeuren in het voetbal. Met negen wedstrijden te gaan staan we nog steeds bij de bovenste teams op de ranglijst. We doen ons werk en raken niet in paniek", zegt de Engelsman op de clubsite van Twente.

Tegen De Graafschap ontbreekt een viertal spelers bij Twente. Denny Landzaat, Bart Buysse, Wesley Verhoek en Nikolay Mihaylov spelen niet mee. "Misschien haalt Nikolay de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Wesley heeft de training met de groep hervat en hij komt eraan. Ik denk dat de wedstrijd van dit weekend nog te vroeg komt. Hij zal waarschijnlijk maandag met Jong FC Twente meespelen."

"In een uitwedstrijd tegen De Graafschap weten we dat het moeilijk wordt. We zullen woensdag geduld moeten hebben en onze momenten moeten afwachten en op juiste moment toeslaan. We weten dat we niet veel van zulke momenten krijgen in die wedstrijd."