Lokhoff langer bij VVV-Venlo

Frank (franklop)

VVV-Venlo en Ton Lokhoff hebben overeenstemming bereikt over een langer verblijf van de trainer in Venlo. De 52-jarige oefenmeester tekent een contract dat hem tot en met seizoen 2013/14 aan de Venlose club verbindt. 

"De werkwijze van Ton Lokhoff heeft de afgelopen maanden heel goed uitgepakt voor ons als club", aldus algemeen directeur Hans Soentjens. "De sfeer is goed en we zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten. Verder past deze trainer ons inziens perfect bij de fase waarin we als VVV-Venlo thans verkeren. Het was dan ook logisch om samen om de tafel te gaan zitten. Ton gaf meteen aan dat hij graag met ons in gesprek wilde gaan. We zijn er dan ook snel uitgekomen en dat is een prettig gevoel."

Ton Lokhoff is ook blij met de verlenging: "Ik ben hier een paar maanden geleden met volle overtuiging ingestapt. De opdracht die ik destijds meekreeg was VVV-Venlo te behouden voor de eredivisie en dat is nog steeds het doel. Ik vind het een goed teken dat de club nu al met me wilde praten over een contractverlenging. En dat we het snel met elkaar eens waren, straalt wederzijds vertrouwen uit."