Roelofsen niet blij met Badibanga en Gyasi

donroyco

De Graafschap-trainer Richard Roelofsen is niet gelukkig met Ziguy Badibanga en Edwin Gyasi, die zich niet geliefd hebben gemaakt. Badibanga speelt dit seizoen op huurbasis bij de Gelderse club. De aanvaller werd gehuurd van Anderlecht. Gyasi kwam in januari op amateurbasis spelen bij de Superboeren.

Badibanga bleef tegen AZ op de bank en doet ook niet mee tegen RKC Waalwijk. "Ik ben inderdaad ontevreden over hem. Dat heeft met zijn inzet te maken", aldus Roelofsen. "Dat zullen we met Anderlecht bespreken binnenkort", zei de coach tegen Omroep Gelderland. Badibanga lijkt zich op te moeten maken voor een vertrek. De Graafschap gaat maandag in gesprek met Anderlecht. "Een optie kan zijn dat het huurcontract per direct wordt ontbonden."

"Maar nu is dat allemaal nog te voorbarig. Er is nog geen handtekening gezet. We gaan eerst praten", zei directeur Henk Bloemers tegen Omroep Gelderland. Gyasi moet mogelijk ook weg nadat hij in het geheim gesprekken voerde met FC Twente. Roelofsen was daar ook niet blij mee.