Van den Brom: "Hadden meer moeten scoren"

Boris (borisz)

Vitesse won vrijdagavond het thuisduel met Heracles Almelo met 2-0. Trainer John van den Brom was tevreden met de punten, maar had graag meer willen scoren tegen de tien Heraclieden. John van den Brom stond na afloop van het duel Vitesse - Heracles Almelo met een dubbel gevoel voor de camera van Eredivisie Live.

De trainer is tevreden met de drie punten maar is van mening dat zijn ploeg, zeker in de tweede helft, veel meer had moeten scoren. "Op het moment dat je weet dat Heracles de gehele tweede helft met tien man staat, moet je als elftal eigenlijk beseffen dat dit de kans is om de score op te voeren. Dat deden we naar mijn idee te weinig, al waren er natuurlijk nog wel mogelijkheden om te scoren", aldus Van den Brom. 

Van den Brom: "Hadden meer moeten scoren" (Foto: Pro Shots)

Door de zege staat de ploeg van John van den Brom steviger op de zevende plek, met 41 punten uit 26 duels. Tegenstander Heracles Almelo wint ook voor de vierde keer op rij niet en moet hopen dat de concurrentie dit weekend punten laat liggen. Daarnaast moet de ploeg van trainer Peter Bosz aankomende week uit naar AZ in de strijd om een finaleplaats in de KNVB-beker.